Податкові пільги

Thảo luận trong 'Hỏi, Đáp - Kinh nghiệm Mua Bán' bắt đầu bởi oscarlui401, 5/11/25.

1. oscarlui401

oscarlui401 New Member

Thích đã nhận:
    0
    Привіт! Ось я нещодавно задумався, які податкові пільги можуть бути надані малим та середнім підприємствам в нашій країні? Може, хтось із вас стикався з цим питанням і може поділитися інформацією про можливі варіанти підтримки для таких бізнесів? Буду вдячний за будь-які поради!

2. George0000010

George0000010 New Member

Thích đã nhận:
    0
    Так, для малих та середніх підприємств в Україні передбачено низку податкових пільг. Наприклад, спрощена система оподаткування (1–3 групи), що дозволяє сплачувати єдиний податок за фіксованою ставкою без складних звітів. Також можливе зниження податкового навантаження через оптимізацію витрат, пільги на ПДВ чи податок на прибуток. Якщо потрібна точна оцінка, раджу звернутись до фахівців з бухгалтерських послуг https://buena.kiev.ua/, вони допоможуть підібрати оптимальну схему для вашого бізнесу.

3. oscarlui401

oscarlui401 New Member

Thích đã nhận:
    0
    Дякую за вашу допомогу! Ваші поради дуже корисні, і тепер я маю чітке уявлення про податкові пільги для малих і середніх підприємств. Обов'язково звернуся до фахівців, як ви порекомендували. Це дуже допомагає у розумінні того, як можна оптимізувати витрати та податкове навантаження

4. Mikki333

Mikki333 New Member

Thích đã nhận:
    0
    Привіт! В Україні малі та середні підприємства можуть скористатися такими податковими пільгами: спрощена система оподаткування (єдиний податок), звільнення від ПДВ за деякими умовами, знижені ставки ЄСВ та підтримка через державні програми для бізнесу.

trang này